Oud Welkom bij Werken met Tumult!

Onze missie: alle ruimte en mogelijkheden

Leerlingen die alle ruimte en mogelijkheden krijgen om zich optimaal te ontplooien en te ontwikkelen; daar gaan we bij Tumult voor! Dat is onze missie. Om dat te bereiken moeten leerlingen goed en zorgvuldig begeleid worden. Het begeleiden van leerlingen is de gezamenlijke opdracht van ouders, mentoren, docenten, management en van Tumult. Alleen samen maken we dat tot een succes!

De infographic geeft die gezamenlijke opdracht weer. In het midden staat de leerling centraal. Daarvoor doen we het allemaal. Daar omheen staan de ouders, de mentoren en het management van de school. Samen zorgen ze voor een optimale begeleiding van de leerling.

Ga door met onderstaande opdracht.

Welkom!

Heb je hulp nodig? Of heb je vragen of opmerkingen over deze omgeving of het lesmateriaal van Tumult? Vul het contactformulier in. Dan helpen we je op weg.

Aan de slag met Tumult

Klik op de afbeelding van het fonds waar je mee werkt om de praktische informatie te downloaden.

Studievaardigheden
Sociaal-emotionele vaardigheden
LOB
LOB
Praktische informatie voor ouders

Digitaal werken met Tumult

In deze video leggen we uit hoe onze digitale omgeving werkt en waar je alles wat je nodig hebt voor je mentorlessen kunt vinden.

Werken met onze interactieve powerpoints

In sommige van onze lessen vind je interactieve PowerPoint presentaties. Ben je benieuwd hoe deze lessen werken? Lees de instructie.

Docentenhandleidingen

Met onze kant-en-klare docentenhandleidingen wordt het voorbereiden van je lessen een makkie! In onze digitale leeromgeving kun je de lesvoorbereidingen direct gratis downloaden. Wil je liever een papieren lesvoorbereiding? Bestel een voordelig docentenpakket (leerlingenwerkboek + docentenhandleiding) in onze webshop.