Welkom bij Werken met Tumult!

Welkom bij Werken met Tumult!

Ga je werken met Tumult? Dan wil je natuurlijk graag een vliegende start maken! Deze training leert jou hoe je Tumult lesmateriaal optimaal inzet. Waar vind je de materialen, hoe gebruik je de werkvormen in de klas, hoe maak je met het mentoraat een planning die werkt? 

Werken met Tumult is meer dan het vinden van je werkboek. Je gaat ook aan de slag met de mentorvaardigheden die nodig zijn om leerlingen te laten bloeien. Na het doorlopen van dit online leerpad, volg je een fysieke training op school. Zo oefen je je nieuwe kennis en vaardigheden meteen met je collega’s en heb je straks een mentorles die staat als een huis.

[Invoegen logo]

* Let op! Voordat je deze online training volgt, doorloop je eerst Tumult Tour. Dit is een gratis demo die je de praktische informatie geeft die je nodig hebt om deze training goed te kunnen afronden:

Button [Tumult Tour] 

[Invoegen Link naar Tour]

Welkom!

Heb je hulp nodig? Of heb je vragen of opmerkingen over deze omgeving of het lesmateriaal van Tumult? Vul het contactformulier in. Dan helpen we je op weg.

Aan de slag met Tumult

Klik op de afbeelding van het fonds waar je mee werkt om de praktische informatie te downloaden.

Studievaardigheden
Sociaal-emotionele vaardigheden
LOB
LOB
Praktische informatie voor ouders

Digitaal werken met Tumult

In deze video leggen we uit hoe onze digitale omgeving werkt en waar je alles wat je nodig hebt voor je mentorlessen kunt vinden.

Werken met onze interactieve powerpoints

In sommige van onze lessen vind je interactieve PowerPoint presentaties. Ben je benieuwd hoe deze lessen werken? Lees de instructie.

Docentenhandleidingen

Met onze kant-en-klare docentenhandleidingen wordt het voorbereiden van je lessen een makkie! In onze digitale leeromgeving kun je de lesvoorbereidingen direct gratis downloaden. Wil je liever een papieren lesvoorbereiding? Bestel een voordelig docentenpakket (leerlingenwerkboek + docentenhandleiding) in onze webshop.