Tumult TOUR

Wat biedt Tumult jouw school?

Altijd de juiste handvatten voor de beste leerlingbegeleiding en de leukste mentorlessen.     

Wij geloven dat alle leerlingen willen leren en een toekomst vol mogelijkheden voor zich hebben. Onze droom is dat iedereen de kansen krijgt om zijn/haar talenten te benutten en zich optimaal te ontplooien. Daarvoor moeten leerlingen goed begeleid worden.

De mentor is de spil in die begeleiding en leert ze vaardigheden voor leren, leven en werken. Maar bij die belangrijke rol komen nogal wat diverse taken kijken. Hoe houd je al die ballen in de lucht als mentor? Ons team zorgt er, op basis van ons model ‘De mentor als spil’ voor dat mentoren het hele jaar ondersteund worden in hun veelzijdige rol.

Welkom!

Heb je hulp nodig? Of heb je vragen of opmerkingen over deze omgeving of het lesmateriaal van Tumult? Vul het contactformulier in. Dan helpen we je op weg.

Aan de slag met Tumult

Klik op de afbeelding van het fonds waar je mee werkt om de praktische informatie te downloaden.

Studievaardigheden
Sociaal-emotionele vaardigheden
LOB
LOB
Praktische informatie voor ouders

Digitaal werken met Tumult

In deze video leggen we uit hoe onze digitale omgeving werkt en waar je alles wat je nodig hebt voor je mentorlessen kunt vinden.

Werken met onze interactieve powerpoints

In sommige van onze lessen vind je interactieve PowerPoint presentaties. Ben je benieuwd hoe deze lessen werken? Lees de instructie.

Docentenhandleidingen

Met onze kant-en-klare docentenhandleidingen wordt het voorbereiden van je lessen een makkie! In onze digitale leeromgeving kun je de lesvoorbereidingen direct gratis downloaden. Wil je liever een papieren lesvoorbereiding? Bestel een voordelig docentenpakket (leerlingenwerkboek + docentenhandleiding) in onze webshop.